• Jason Turner

  Førsteamanuensis & studieprogramansvarlig
  About:

  Utdannet ved École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq, og ved University of East Anglia. Jason underviste på Lecoq -skolen i Paris i over ti år før han flyttet til Norge. Han er en erfaren skuespiller, dramatiker og instruktør, og underviser blant annet i skuespillerteknikk, bevegelse og kreasjon. Jason er hovedansvarlig for skolens pedagogikk.

  Jason taught at École Jacques Lecoq in Paris for many years before moving to Norway. He is an experienced Actor and Director and teaches in a broad range of subjects. Jason is the leader of the schools pedagogy.

 • Michael Sharman

  Universitetslektor
  About:

  Utdannet ved École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq, og ved Liverpool Institute for Performing Arts. Michael er skuespiller, dramatikker, regissør og scenograf. I 2015 ble han invitert tilbake til Lecoq-skolen for å fullføre den pedagogiske utdannelsen før han begynte å undervise ved NORD. Han er hovedansvarlig i skuespillerteknikk og skuespillerteknisk bevegelse i det første studieåret. Han også underviser blant annet i tekstarbeid, stemmebruk, maskekonstruksjon og spill, improvisasjon, scenekamp og akrobatikk.

 • Torgunn Wold

  Førstelektor
  About:

  Utdannet ved École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq og ved Norges dansehøyskole. Frilans skuespiller, regissør og koreograf. Driver Torgunn Produksjoner.

 • Morten Røsrud

  Universitetslektor
  About:

  Utdannet i teaterproduksjon og skuespillerfag ved Høgskolen i Nord-Trøndelag (nå Nord universitet) og dramapedagogikk ved Høgskolen i Bergen. Morten er skuespiller, dramatiker og regissør. Han er hovedansvarlig i kreativproduksjon i det tredje studieåret.

 • Merete Brustad

  Vikar universitetslektor
  About:

  Utdannet ved École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq, MA i Drama-og teaterpedagogikk ved Det Danske Pædagogske universitet. Merete har lang erfaring som teaterpedagog, regissør, veileder og kursholder innenfor teaterproduksjon, skuespiller - og bevegelsesfag.

 • Asgeir Skrove

  Professor og musikkansvarlig
  About:

  Utdannet ved Universitetet i Trondheim. Asgeir er en svært erfaren teaterkomponist, teatermusiker og musikalsk leder. På bakgrunn av dette har han utviklet det musikkfaglige opplegget ved skolen. Asgeir har vært en viktig del av utdanningen helt siden det var etablert i 2005.

 • Anne Meek

  PhD, Dosent i teater
  About:

  Anne ble utdannet i teater og regi i USA og er basert i Nesna. Hun har tidligere undervist i tekst, teaterkunnskap og teori. Anne nå underviser fagutvikling og prosjekt-beskrivelser

 • Åse-Rakel Bøhn

  Universitetslektor
  About:

  Åse-Rakel har sin sang utdannelse fra KHIO, kunsthøgskolen i Oslo, og fra musikkonservatoriet (NTNU) i Trondheim. Hun har en master i Opera, men synger forskjellige sjangre når hun har sine egne konserter. Åse-Rakel har masse sang- og dirigent erfaring, samt at hun har undervist i sang ved flere institusjoner.
  Underviser i sangteknikk og kor

 • Ragna Lindboe

  Universitetslektor
  About:

  Underviser i film.

 • Svein Inge Neergård

  Teknisk ansvarlig
  About:

  Utdannet ved Nordic Black Theatre teaterskole. Svein Inge har jobbet som frilans teknikker og lysdesigner siden 1998, og har turnert inn og utland med teater, musikk og dans. Han var tilknyttet til Black Box teater i Oslo i mange år før han begynte på HiNT (nå Nord universitet) i 2013.

 • Hans-Kristian Øyan

  Faggruppeleder
  About:

  Hans-Kristian er faggruppeleder ved Fakultet for lærerutdanning, kunst og kultur. Han har ledelse ansvar for teaterproduksjon og skuespillerfag.

 • Katrine Bruvold

  Studieveileder
  About:

  Utdannet ved Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Buskerud med en Master i ledelse av Informasjonssystemer og en Master in Business Administration i teknologiledelse.