VIKTIGE FRISTER

SØK STUDIEPLASS: 10. februar 2023

https://fsweb.no/soknadsweb/login.jsf?inst=nord

INNLEVERING AV 1. OPPTAKSPRØVE: 17. februar 2023 (23:59).

fristen for å innlevere filmopptak og pdf tekster

 

 

REGISTRERE TIL OPPTAKSPRØVE

Når du har søkt om studieplass ved søknadsweb, kan du registrere til opptaksprøver ved å sende inn både CV med 2 bilder, og et motivasjonsbrev. Etter dette, sender vi deg en link der du kan laste opp alle filene (tekst og filmopptak) til 1.opptaksprøve innen leveringsfristen.

 

HVA SKJER?

Opptaksprøvene består av 3 separate trinn og ledes av pedagogene våre. Under prøvene jobber kandidatene med tekst, bevegelse, improvisasjon og ensemblearbeid. Søkerne blir også vurdert i musikk og sang.

1. opptaksprøve: (digital-prøve)
Første opptaksprøven gjennomføres digitalt ved å sende inn filmopptak med 2 ulike monologer. Du må forberede to selvvalgte tekster som skal framføres på inntil max 5 minutter hver. Du får ikke forslag til tekster fra oss, du skal altså selv velge to ulike tekster. Send inn en pdf kopi av dine tekster på google-skjermen vi dele med deg på epost. Retningslinjer: digital-opptaksprøve

2. opptaksprøve: (halvdags workshop)
De som blir valgt å delta på den andre opptaksprøve kommer på en halvdags workshop i bevegelse og improvisasjon. Vi ber om at du også tar med passende klær til å bevege deg i.

3. opptaksprøve: (4-dagers workshop)
Til tredje opptaksprøve kommer valgte kanditater på en firedagers workshop der vi får prøve deg i undervisning i improvasjon, bevegelse, musikk, sang, og ensemble-arbeid.

 

NÅR OG HVOR?

Den 1.opptaksprøve gjennomføres digitalt. Søkerne som blir valgt til å gå videre til 2.opptaksprøve må møte opp personlig i enten Oslo eller Verdal. De som går videre fra 2.opptaksprøve vil bli invitert til 3.(og siste) opptaksprøve som består av en firedagers workshop i Verdal. Prøvene i Verdal gjennomføres i Nord universitet sine lokaler på Tindved Kulturhage.

  1. opptaksprøve

  2. opptaksprøve

   • OSLO: 18. 19. eller 20. februar 2023
   eller
   • VERDAL: 16. april 2023

  3. opptaksprøve

   • VERDAL: 17.-20. april 2023 (firedagers workshop)

 

HVA SER VI ETTER?

Vi leter etter kandidater som passer inn i vår type utdanning og som har god samarbeidsevne. Vi anbefaler at du velger tekster som bidrar til å vise dine beste skuespillerferdigheter og der vi får se forskjellige sider av deg.

 

Ved spørsmål knyttet til studieplass og søknadsweb, kontakt:
Katrine Bruvold (rådgiver)
Tel: (+47) 74 02 26 29

 

Ved spørsmål knyttet til opptaksprøver, kontakt:
Michael Sharman (pedagog)

 

 

INTERNATIONAL APPLICANTS

We are open to receiving applications from international students. Please be aware that proficient language skills in Norwegian is currently a requirement.
Application deadline: 10th february 2023
Apply here:  SØKNADSWEB:
 

For queries regarding søknadsweb and official application, contact:
Katrine Bruvold (Administrative Advisor)
Tel: (+47) 74 02 26 29

 

For queries regarding the audition process, contact:
Michael Sharman (Teacher)

 

 

< TILBAKE                 NESTE >