VIKTIGE FRISTER

SØKNADSFRIST: 15. februar 2024

https://fsweb.no/soknadsweb/login.jsf?inst=nord

INNLEVERING – VALGFRITT DIGITAL OPPTAKSPRØVE: 23. februar 2024, kl.23:59

*Google-lenken blir sendt ut den 19.februar 2024

 

 

HVA SKJER?

Opptaksprøvene består av 3 separate trinn og ledes av pedagogene våre. Under prøvene jobber kandidatene med tekst, bevegelse, improvisasjon og ensemblearbeid. Søkerne blir også vurdert i musikk og sang.

1. opptaksprøve: (valgfritt digital-prøve)
Til dere som bor langt unnå Oslo kan dere velge å gjennomføre første opptaksprøven digitalt. Du må forberede to ulike tekster og sende inn filmopptak med disse 2 monologer som skal fremføres på inntil MAX 5 minutter hver. Du får ikke forslag til tekster fra oss. Du skal altså selv velge to ulike tekster som bidrar til å vise dine beste skuespillerferdigheter, og der vi får se forskjellige sider av deg. Send inn en pdf kopi av dine tekster på google-skjermen vi deler med deg på e-post.
Retningslinjer: digital-opptaksprøve

*Google-lenken blir sendt ut den 19.februar 2024

1. opptaksprøve: (monologer)
Til dere som har tilgang til å møte opp personlig, må du forberede to ulike tekster som skal fremføres på inntil MAX 5 minutter hver. Du får ikke forslag til tekster fra oss, du skal altså selv velge to ulike tekster. Vi anbefaler at du velger tekster som bidrar til å vise dine beste skuespillerferdigheter, og der vi får se forskjellige sider av deg.

2. opptaksprøve: (halvdags workshop)
De som blir valgt ut til å delta på den andre opptaksprøven, møter til en halvdags workshop i bevegelse og improvisasjon. Vi ber om at du tar med passende klær til å bevege deg i.

3. opptaksprøve: (4-dagers workshop)
Til tredje opptaksprøve kommer de utvalgte kandidatene på en firedagers workshop der vi får prøvd deg ut i undervisning i improvisasjon, bevegelse, musikk, sang, og ensemblearbeid.

 

NÅR OG HVOR?

1. opptaksprøve gjennomføres digitalt. Søkere som blir valgt til å gå videre til 2. opptaksprøve, må møte opp personlig i enten Oslo eller Verdal til en halv-dagers workshop i grupper. De som går videre fra 2. opptaksprøve, vil bli invitert til 3. opptaksprøve som består av en firedagers workshop i Levanger/Verdal. Opptaksprøvene i Levanger/Verdal gjennomføres i Nord universitet sine lokaler på Røstad og Tindved Kulturhage.

  1. opptaksprøve (DIGITAL)

  1. opptaksprøve

   • OSLO: 09. eller 10. mars 2024

  2. opptaksprøve (halv-dag workshop)

   • OSLO: 20. eller 21. april 2024

  3. opptaksprøve

   • LEVANGER CAMPUS: 21. – 24. may 2024 (firedagers workshop)

  JURY DECISION

   • FINAL SELECTION: 07. juni 2024

   

  HVA SER VI ETTER?

  Vi ser etter kandidater som passer inn i vår type utdanning og som har god samarbeidsevne.

   

Ved spørsmål knyttet til opptaksprøver, kontakt:
Michael Sharman (teaterpedagog)

 

Ved spørsmål knyttet til studieplass og søknadsweb, kontakt:
Katrine Bruvold (studieveileder)
Tel: (+47) 74 02 26 29

 
 

Info for: INTERNATIONAL STUDENTS

 

 

< TILBAKE                 NESTE >