INTERNATIONAL APPLICANTS
We are open to receiving applications from international students. Proficient language skills in Norwegian is a requirement.
Application deadline: 9th January, 2021
Apply here:  REGISTRATION
For more information contact:
Michael Sharman (Theatre Teacher)

 

 

NORSKE SØKERE

 

NÅR OG HVOR?

Vi gjennomfører første- og andreprøver i Oslo, Tromsø og Verdal. De som går videre fra andreprøve blir invitert på tredje og siste opptaksprøve som gjennomføres i Teater Nord sine lokaler i Verdal.

OSLO

1.opptaksprøve:  24. 25. 26. januar 2021
2.opptaksprøve:  01. 02. februar 2021

Prøvene i Oslo gjennomføres i lokalene til Forstudium teater på Schous plass, Grünerløkka.

TROMSØ

1.opptaksprøve:  16. januar 2021
2.opptaksprøve:  17. januar 2021

Prøvene i Tromsø gjennomføres i lokalene til Hålogoland Teater (lørdag) og UiT (søndag).

VERDAL

1.opptaksprøve:  13. februar 2021
2.opptaksprøve:  14. februar 2021

3.opptaksprøve:  15 – 18. februar 2021

Prøvene i Verdal gjennomføres i Teater Nord sine lokaler på Tindved Kulturhage.

HVA SKJER?

Opptaksprøvene ledes av pedagogene våre. Under prøvene jobber kandidatene med tekst, ensemblearbeid og improvisasjon. Søkerne blir også vurdert i bevegelse og sang.

Første opptaksprøve:
Til første opptaksprøve skal du forberede to selvvalgte tekster som skal framføres på under fem minutter. Du får ikke forslag til tekster fra oss, du skal altså selv velge to ulike tekster. Du kan bli bedt om å framføre en eller begge disse tekstene (tekstene skal ikke sendes inn til oss i forkant).

Andre opptaksprøve:
Til andre opptaksprøve skal du komme på workshop i bevegelse og improvisasjon. Du må også være forberedt på at det jobbes videre med tekstene fra første prøve.

Tredje og siste opptaksprøve:
Til tredje opptaksprøve kommer du på fire-dager workshop der du få oppleve undervisninger i improvasjon, bevegelse, musikk, sang, og ensembelarbeid.

HVA SER VI ETTER?

Vi leter etter kandidater som passer inn i vår type utdanning og har god samarbeidsevne. Vi anbefaler at du velger tekster som hjelper til å vise dine beste skuespillferdigheter og der vi får se forskjellige sider av deg.

 

Koronasituasjonen

Dersom koronasituasjonen gjør det vanskelig for deg å møte opp fysisk, kan du sende oss et opptak digitalt. Informasjon om reglene kommer snart. Om det blir umulig for oss å gjennomføre opptaksrundene på de avtalte datoene vil vi utsette og finne alternative datoer.

 

 

Søk studieplass…

< TILBAKE